top of page

Prisliste

Behandlingsforløb

 

Forundersøgelse u/rapport 

1200,00 kr. pr. undersøgelsesgang - op til 90 minutter - nogle gange er der behov for 2 besøg.

Behandling 1 time (60 min.)

800,00 kr.

Der arbejdes kun i weekenden efter særlig aftale. Heri pålægges der 475,00 kr. i den almindelig behandlings sats.    

Ønskes der rapport koster denne 3200,00 kr. 

Alle priser er eksklusiv moms og fastsat efter overenskomst med Ergoterapeutforeningen.

Undervisning og supervision

Undervisningsforløb afstemmes med den pågældende institution ift. tema, da der tilbydes undervisningspakker af forskellig varighed. Der kan være tale om undervisning, der varer fra et par timer til undervisningsforløb á flere dage.

I prisen for et undervisningsforløb, må der forventes både forberedelses- og undervisningstid. Dertil kommer transporttid og evt. brogebyrer.

Københavns Mobile Ergoterapi tilbyder også supervision til ansatte eller pårørende - prisen for en supervisions forløb tilbydes afhængig af behovet. Lige så her må der forventes både forberedelsestid. 

Transport

Oveni behandlingstiden tillægges der 200,00 kr. pr. påbegyndt halve time, afhængig af trafikale forhold. Køretiden til og fra klient/institution, er sat fra kontoret i Brønshøj. 

Aflysning

Ved sygdom, ring venligst hurtigst muligt og giv besked. Ved aflysning inden kl.09:00 på den aftalte dag, tages der 350,00 kr. for afbuddet. Aflysninger, der kommer efter kl.09:00 på dagen, tages der fuld pris for, altså 800,00 kr.. Hvis man har glemt at melde afbud, lægges udgiften til transporten oveni.

Logo #284B9B.png
bottom of page